İhsan Uzun Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi bilimsel düşünen,araştıran,demokratik,sorgulayan,çevreye duyarlı,estetik duyguları gelişmiş,teknolojik gelişmelerin farkında,dengeli,duygusal gelişme içinde,yaratıcı bilgiyi kullanan ve davranışa dönüştüren,özgüvenli,başarılı bireyler olarak yetiştirmektedir.

Misyon: Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek birikimler kazandırmak, Öğrencilerimizi Milli Eğitimin genel amaçları doğrultusunda her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen bireyler olarak yetiştirmek, Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın her zaman ve her yerde yeterli düzeyde iletişim kurma becerisi gösterebilen, sağlıklı ve mantıklı çözümler üretmek için bilimsel bilgiden yararlanmasını bilen ve kullanan,ekip çalışmasına inanmış ve başarıya daima ekip çalışmasında gören,ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan bir anlayışla hareket etmelerini ve iyi bir vatandaş olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati = 07.40 Ders Bitiş Saati = 12.10
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun futbol takımı, voleybol takımı ve kros ekibi vardır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ihsanuzunortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAH. ŞEHİT SERKAN TUBAN SOK. SARAY/TEKİRDAĞ

Adres - YENİ MAH. ŞEHİT SERKAN TUBAN SOK. SARAY/TEKİRDAĞ

Ulaşım Şehir içi minibüs hatları okulumuzdan geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZ